Tehno Store

 • Електричен тротинет
 • Големина на тркалото: 10 “
 • Максимална брзина:25 км на час
 • Алуминиумски рам
 • Мотор: 500W
 • Батерија: 48V, 15Ah
 • Опсег: 70km
 • Кочници: предна + заднa механички диск кочници
 • Предна + задна суспензија
 • Максимално оптоварување: 120 кг
 • LCD екран
 • Светла: предно и задно LED
 • Smart BMS
 • Тежина: 26kg
Shopping Cart