Tehno Store

Достава и начин на плаќање

Цената на доставата на проиводите е во зависност од типот на производот кој го нарачувате и е според тарифникот на доставната служба (ТПЛ ТОТАЛ ПОСТ ЛОГИСТИК ДООЕЛ Скопје) со која Друштвото има склучено договор.

Доставата се врши на цела територија на Република Северна Македонија и цената на чинење за секој производ е иста без разлика на локацијата на која се доставува. Доставата се врши секој работен ден од 9 до 17 часот. Пред да се достави пратката доставувачот е должен да Ве контактира на дадениот телефон за да Ве извести за доставата и да се договорите за времето и/или евентуалната промена на локацијата за достава.

При вршење на нарачката на нашата веб страна може да го изберете начинот на плаќање, а тоа е:

– Преку Mcash или S/N финансиско друштво, кредит со аплицирање. При комплетирањето или потврдата од ваша страна за саканиот производ, дополнително ќе бидете контактирани од нашите оператори како би попуниле кредитна апликација во друштвото со кое имаме договор за соработка.

– Во готово при достава (за нарачки не поголеми од 3,000 денари)

– Плаќање со фактура ( детали за уплата ќе добиете на вашата емаил адреса, а и дополнително че бидете контактирани од некои од нашите оператори.

При вршење на нарачката телефонски или преку нашите Facebook или Instagram фан страни опциите за плаќање кои се достапни ке ви бидат понудени од страна на нашите оператори.

Ценовник за достава:

 • Телевизор 32-42 cm – 200 ден.
 • Телевизор 42-55 cm – 250 ден.
 • Телевизор 55-65 cm – 300 ден.
 • Бела Техника – 500 ден.
 • Машини за перење/Сушари – 500 ден.
 • Фрижидер/Дупли – 600/900 ден.
 • Клима 3,5 kw – 350 ден.
 • Клима 5,5 kw – 500 ден.
 • Велосипед спакуван – 300 ден.
 • Велосипед неспакуван – 500 ден.
 • Детски велосипед/Тротинети – 150 ден.
 • PC уреди – 150 ден.
 • Телефони/Таблети – 150 ден.
 • Пакет 0-1 kg – 120 ден.
 • Пакет 2-5 kg – 150 ден.

 

Shopping Cart